Beekhuizenseweg 79
6881 AE Velp

Heeft u vragen?
06 27435259 of 026 8480775

Schoonheidsbehandelingen

Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn de ingrediënten van de behandelingen van Schoonheidssalon Ellen Bakker in Velp. Wilt u een ontspannende en rustgevende behandeling, huiddiagnose of een persoonlijk advies dan kan dat in een mooie salon, in een unieke omgeving waarbij u een verzorgingsprogramma op maat krijgt.

Beleef de unieke ervaring van een professionele behandeling van SOTHYS, een zeer gespecialiseerd merk en al 65 jaar de bevoorrechte partner van 15.000 schoonheidssinstituten en spaʼs in meer dan 120 landen.

Uitgerust met een laboratorium voor onderzoek en ontwikkeling op het hoogste niveau met als resultaat een complete reeks behandelingen, die voldoet aan de moderne verwachtingen van schoonheid en wellness. Instituutbehandelingen, intensieve serums en verzorgingsproducten voor thuis of kleine behandelingen, bel gerust voor het maken van een afspraak.
Soin Peeling Resurfacant € 62,-

1. Soin Peeling Resurfaçant

Uw eerste schoonheidsbehandeling van SOTHYS waarbij de dode huidcellen verwijderd worden, die zich elke dag aan het oppervlak van de epidermis ophopen.

Een behandeling die de huid vernieuwt dankzij de combinatie van een microdermabrasie en een peeling die glycolzuur, salicylzuur en zoethoutextract bevat. Een revolutie op het gebied van het reinigen van de huid. Voor een gladde, zachte en stralende huid die ʻals nieuw aanvoeltʼ.
De instituutbehandeling [C] Collagene Hyaluronique € 77,-

2. De instituutbehandeling [C] Collagene Hyaluronique ™

De anti-rimpelbehandeling
In 3 behandelingen, 4 jaar gewonnen!

Bij deze intensieve Instituutbehandeling tegen rimpels wordt het Cosmoceutische H2CR samen met gerichte actieve bestanddelen en een exclusieve massage van SOTHYS gecombineerd voor een bewezen en duurzame doeltreffendheid.

Om de huid glad te maken, rimpels op te vullen en de huid zichtbaar jonger te maken.
De instituutbehandeling Hydravance € 77,-

3. De instituutbehandeling Hydravance ™

Een nieuwe behandeling voor super-hydratatie van de huid geschikt voor alle huidtypes. Zowel de behandeling als de bijbehorende verzorgingsprodukten bevatten het Boleetextract 1055,( exclusief voor SOTHYS) een paddestoel die de hydraterende stroom verbetert. Deze zeer hydraterende behandeling levert direct resultaat op!
Active Contour € 32,-

4. Active Contour

Mini behandeling voor de oogcontour
Door het extreem dunne huidomhulsel is de oogcontour de meest kwetsbare zone van het lichaam en wordt als eerste blootgesteld aan de tekenen van veroudering. Deze behandeling van SOTHYS met plantaardige extracten kalmeert opgezwollen oogleden en maakt de rimpeltjes en de verslapte huid rond de ogen glad. Voor een heerlijk moment van ontspanning en frisheid.
Ligne € 72,-

5. Ligne [W.] ™ + ( inclusief de handen)

Gericht op vlekjes
Net zoals rimpels verraadt ook de helderheid van de huid de leeftijd. Pigmentvlekken of een ongelijkmatige fletse teint kunnen een gezicht vroegtijdig oud maken.

Ligne W ™+ is het antwoord van SOTHYS op een huid die een dubbele oplossing nodig heeft: helderheid van de teint en specifieke aanpak van vlekjes. Resultaat: een oplichtende, stralende en egale teint.
Beauty Garden Behandeling € 62,-

6. Beauty Garden Behandeling

Het beste uit de natuur
De behandeling begint met make-upverwijdering, gevolgd door een gommage, massage, masker en crème met etherische olie van rozemarijn, lavendel en zonnebloem en extracten van de knoppen van de kersenboom, meidoorn en engelwortel.

De SOTHYS - tuinen in de Dordogne hebben als inspiratie gediend en geleid tot de serie BEAUTY GARDEN waarbij 99,5% van de ingrediënten van deze biologische behandeling van natuurlijke afkomst is. Voor een zachte en stralende huid.
De seizoensbehandeling voor het gezicht € 62,-

7. De seizoensbehandeling voor het gezicht

(2 OPLAGEN PER JAAR) beperkte oplage
SOTHYS is de schepper van een uniek behandelingsconcept, een professionele voorjaar/zomer of herfst/winter gezichtsbehandeling, die de huid de essentiële elementen biedt die zij nodig heeft, geïnspireerd op de weldaden van de natuur.

Glans en veerkracht voor de voorjaar/zomerbehandeling. Comfort en voeding voor de herfst/winterbehandeling Heerlijke parfums en cocooning-ambiance staan op het programma.Schoonheidssalon Ellen bakker biedt u ook diverse kleine behandelingen en permanente makeup.Contact of afspraak met Ellen Bakker

Afspraak maken
Bel mij terug actie
 
Design & development by: Timeless Design